Klä dig som Conor McGregor

conor mcgregor

Förutom sina extraordinära MMA-färdigheter i oktagonen blev Conor McGregor snabbt känd för sitt stilfulla sätt att klä sig på när väl stålarna börjat trilla in på bankkontot. Faktum var att han brände en ganska stor del av sina första lönecheckar, och många sen dess, på att fylla ut sin garderob. Conors modeintresse, kombinerat med ett stort självförtroende, har gjort att han vågar ta ut svängarna ordentligt och det har gjort honom till den kanske bäst klädda MMA-fightern i världen. En stilikon för många MMA-fans och andra människor världen över.

Conor McGregor är inte enbart känd för sina formidabla bedrifter i UFC, sin kaxiga framtoning och en käft som aldrig verkar gå att stänga. Han är även känd för sitt stilfulla och modiga sätt att klä sig på, med outfits som när som helst skulle platsa uppe på catwalken. Många män använder skjortor för att vara stiliga och så gör även Conor, men han tar det alltid lite längre och ser till att kombinera färger och plagg på ett framgångsrikt sätt som är ovanligt till och med bland de som dagligen sysslar med mode.

En anledning till varför Conor McGregor kanske föredrar att klä sig såpass väl som han gör är det faktum att det tidigare var något som han ej kunde unna sig. Innan framgångarna i oktagonen var ett faktum och pengarna började strömma in, levde Conor på en rörmockarlön på gränsen till existensminimum, något som han hatade med varje del av sin kropp. Idag räknas han till den bäst betalda fightern inom MMA och behöver därigenom inte vända och vrida på varandra krona.

Personligen tycker vi på Shooto-Sweden att det är roligt med en MMA-fighter som gör lite väsen av sig och som livar upp stämningen både före, under och efter matcher. Fortsätt att göra din grej Conor McGregor!